25.11.2016

Tyynyt kuistille

Nyt sai seisaveikat ja sen tapaiset langat kyytiä lankalaatikostani.
Saimme mummultani kuistillemme puulaatikon, johon on ollut hyvä jemmata kausivaatteet säilöön ja samalla laatikon päällä on voinut istua, kun on laittanut kenkiä jalkaan. Raskausvatsan kanssa tämä ominaisuus on ollut kultaakin arvokkaampi, olen tällä hetkellä notkea kuin norsu.
Halusin jonkinlaiset tyynyt penkin päälle, jotta kuistista tulisi enemmän sisustetun näköinen ja samalla tyynyn päällä olisi mukavampi istua kuin kylmällä puulaudalla. Löysin varastostani kaksi sisätyynyä, jotka olivat jo hieman nähneet elämää: tyynyt olivat ohuet, tiiviit enkä edes tiedä, missä käytössä olivat aikaisemmin olleet. Sohvatyynyiksi siis sopimattomat, mutta ajavat asiansa täydellisesti meidän kuistilla. Värejä en tyynyjä virkatessa miettinyt juurikaan, otin lankalaatikosta kerän ja virkkasin menemään aina kerroksen kerrallaan.
Tyynyt valmistuivat huiliessani sohvalla ja lankavarastoni pieneni taas muutaman kerän verran.

2 kommenttia:

Annis kirjoitti...

Ovatpas ihanat tyynyt! Hyvin värit osuivat, vaikket niitä sen ihmeemmin suunnitellut, näyttävät oikein hyviltä.

Lapsi sekä tyynyt valmistuvat hissukseen, nyt vain seuraavaa proggista :) Hurjan ihanaa loppuodotuksen aikaa sinne, toivottavasti et ehdi täysin kyllästyä odotteluun.

Hilmukka kirjoitti...

Kiitos Annis!

Kyllä tämä odottelu ottaa voimille... En muistanutkaan kuinka syvältä nämä viimeiset hetket olivat loppuraskaudessa. Mutta kaikki aikanaan, tulee vielä aika kun muistelen tätäkin aikaa lämmöllä. :)