30.3.2017

Kun kaikkea tarvitsee tehdä kaksi...

Etsin netistä ohjetta virkattuun vaunuleluun ja löysin hauskan virkatun pupun ohjeen. Virkkasin paksusta puuvillalangasta ohuella koukulla violetin pupun todetakseni, että se on vaunuleluksi aivan liian iso. Kun pupu valmistui, Jäbä ihasteli sitä ja halusi tottakai itselleen samanlaisen. Tein hänelle vihreän pupun, samasta langasta kuin joskus olen hänelle tehnyt autopaidan. Koska täytyyhän sitä molemmilla puput olla.
Virkkasin pupun ohjetta mukaillen astetta pienemmän yksilön. Virkkasin myös lisäksi palloja, jotta sain vaunulelusta värikkään ja toivottavasti Typynkin mielestä mielenkiintoisen. Kiinnitin pallot toisiinsa ketjusilmukkanyörillä ja päihin solmin isäni henkseleistä otetut nipsut.
Ja tottakai, kun virkkasin Typylle palloja, halusi Jäbä samanlaiset. Langanjämistä syntyi pari, millä leikkiä. Koska täytyyhän molemmilla palloja olla.

2 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Symppikset puput! Ja kuulostaa erittäin tutulta, kaikkea pitää aina tehdä kaksi :D

Hilmukka kirjoitti...

Kiitos :) Muutenkin käsityöt eivät ajanpuutteen vuoksi meinaa valmistua millään, niin tämä kahden samanlaisen tekeminen ei ainakaan nopeuta valmistumista :D