16.3.2008

Valmista!

Kuvia en ole saanut otettua, mutta pakko on kertoa, että viime viikolla valmistui kaulahuivi, mikä alkoi olla jo niin tylsää näpertämistä kuin olla ja voi. Käytössä se oli Riihimäen pojalla kun kävimme hänen kotonaan. Kuulemma lämmin on.

Perjantaina kun lähdimme junalla, otin mukaani viinijussin ohjeet ja lankaa. Pohjan tein kotona, ettei tarvinnut junaan ottaa vielä virkkuukoukkua mukaan (olisi varmasti hukkunut sillä reissulla) ja kotiin tullessamme nyöri valmistui. Kotona vielä päättelin langanpäät ja nyt se on valmiina. Lupasin poikaystäväni kaverille sellaisen, kun hän niin kovasti tykkäsi siitä ja nyt se tulee herralle 18 v lahjaksi. Poikaystävä saa ostaa sinne viinipullon sisään, itselläni kun ei vielä ikä ihan riitä.

Noinkin pienestä asiasta stressaan. Tai paremmin voisi sanoa, että se painaa mieltäni. Synttärit ovat vasta noin kuukauden kuluttua, mutta nyt voin keskittyä muihin projekteihin. Tyyny, mitä kuvasin viime kirjoituksessani, on alle 20 cm vaille valmis. Langanpäät vähän kauhistuttavat, mutta nehän voi jättää tyynyn sisään jos tulee ahdistus. Kun sen saan valmiiksi, saan ostaa lankaa!! Pitää vaan miettiä, mitä ekaksi tekisin. Ehkä kaipaisin uutta pipoa ja mallikin on vihdoin löytynyt. Mutta koulu vie aikaa ja voimia, joten kyllä tässä kai viikko vielä menee, ennen kuin tyyny valmistuu. Iltaisin kun tuo Riihimäen poikakin kaipaisi seuraa...

Ei kommentteja: