3.9.2008

Shoppailemaan

Tarjoukset on nyt hyödynnetty omalta osaltani. Vaihdoin kaupassa 20 euron setelin kuuteen kerään seiskaveikkaa. Ideoita olisi, mutta annan niiden hautua hetken. Äitini naurahti, ettei minun enää koskaan pitäisi olla ostamatta yli kolmeen kuukauteen lankaa, koska nyt kahden päivän aikana paloi lankaostoksiin noin viisikymppiä. Lohdutin äitiäni, että omiahan törsään. Lankakuume iski vaan niin pahasti, että oli pakko saada uusia värejä. Ja nythän on materiaalia mistä tekisi!

(lankojen värit eivät ole noin kirkkaita kuin kuvassa, ne ovat hieman "syvempiä", you know)

Eilisessä hätäpäissäni tekemässä postauksessa en ollenkaan esitellyt kirjoja, joita Jujusta sain halvalla. Tässä ne ovat:

Edelleenkään en ole sukkaa tehnyt (muuta kuin yläasteella *häpeää*). Tuossa Sukkasillaan kirjassa olisi vähän inspistä siihenkin hommaan. Hurmaavista huiveista otin työn alle siksakraitahuivin, tosin tuplasin silmukat. Kuva on viime postauksessa, sinisten lankojen tuhoprojekti.

Taisin aloittaa vähän turhan haastavan sukkaprojektin. Ne taitavat jäädä säärystimiksi. Värit ovat kivat, vanhoja lankoja nekin, mutta ne ovat vauvalankoja. Kestäviä sukkia niistä ei saisi millään. Teen kuitenkin kirjoneuletta niin pitkään kuin tykkään ja katson sitten millainen on olo. Varret ovat olleet keskeneräisten töiden kopassa koskemattomina jo jokusen viikkoa.


Jospa nyt töiden jälkeen rentoutuisi ja tekisi vähän aikaa siksak-huivia. Heippatirallaa! Ja tietty menen hiplailemaan uusia, ihka omia lankoja ;).

2 kommenttia:

♥ Hannah kirjoitti...

Lankojen ostaminen on AINA kivaa - seisot siellä hyllyjen edessä ja mietit ja suunnittelet mitä niistä tekis. Eikä yhtään haittaa vaikka ei heti sais niistä tehtyä mitään. Pitää odottaa oikeaa ajankohtaa ja inspiraatiota ja se tulee aikanaan ja yllättäen!!! Hienoja käsitöitä sulla on tehtynä.

Hilmukka kirjoitti...

Oi kiitoksia kiitoksia :)