8.11.2013

Syrämmiä

Kerran kuukaudessa on näköjään ihan hyvä postaustahti... Uskokaa tai älkää, teen koko ajan jotakin. Varsinkin, kun pitäisi lukea oppariin lähdekirjallisuutta, alkaa ihan uskomattomasti tehdä mieli neuloa villapaita. Joululahjoja on syntynyt jo kassillinen, mutten voi paljastaa niitä vielä täällä.
Jouluisissa merkeissä täällä kuitenkin ollaan. Menemme taas koulukavereiden kanssa jo perinteeksi muodostuneeseen Wetterhoffin korttelijouluun ja sinne olen tehnyt muutamia uusia tuotteita. Nämä sydämet lähtivät matkaan jo kesällä ja tämän viikon olen niitä maalaillut ja päällystänyt uuteen uskoon. Vielä pitäisi tehdä muutama jouluinen kortti muiden kaveriksi ja sitten myyjäiset saavat luvan tulla.

5 kommenttia:

Liilapöllö kirjoitti...

Apua, mä aloitin eilen ekan joululahjan virkkaamisen. Hihii. Vaikka vannoin että aloitan ajoissa niin tässä sitä taas ollaan :)

natsku- kirjoitti...

Ihania sydämiä! :)

Hilmukka kirjoitti...

Liilapöllö: Sitä on ihmeen aikaansaava joululahjojen suhteen kun pitäisi kirjoittaa opparia ja tehdä muita koulujuttuja. Päässä pyörii vaan ajatus, että vielä yksi villasukkapari niin sitten... :D

natsku-: Oi kiitos. :)

Annis kirjoitti...

Onpas ihania sydämiä kyllä nämä :) Muutenkin nuo myyjäiset ovat teillä ihana perinne, olisi huisin kiva osallistua itsekin omien ystävien kanssa vastaaviin :) Ja pitänee jäädä odottelemaan niitä joulun pyhiä, että kaikissa blogeissa pääsee kurkistamaan lahjaneulepinoihin :)

Hilmukka kirjoitti...

Joulun jälkeen blogimaailmassa varmaan räjähtää: kaikki postaavat joululahjat mitä on tehty syksystä asti. :) Noista myyjäisistä on kyllä muodostunut ihana perinne, harmittaa vaan, että elämä vie eri suuntiin ja jo nyt yksi "vakkari" on myyntipöydästä pois. Mutta pitää toivoa, että jatketaan tätä jossain muodossa tulevaisuudessakin. :)