25.12.2013

Joululahjontaa part1

Nyt on aika paljastaa, kuinka meillä autettiin joulupukkia tänä vuonna. Innostuin nimittäin neulomaan kasan villasukkia. Olen muutamille ihmisille tehnyt jo useampana vuonna villasukat, muttei niitä koskaan ole syntynyt näin monia. Kun huomasin, että nämä "perinteiset" lahjasukat oli neulottu jo syyskuussa, ajattelin tehdä vielä lisää. Ja vielä lisää. Yhteensä 17 paria.
En tiedä, miksi blogger kääntää osan kuvista kallelleen, mutta tuleepahan niskoja venyteltyä kun kääntelee päätä puolelta toiselle. Nuo kun eivät ole perussukkia ihmeellisempiä (paitsi nuo viimeiset ihanalla palmikolla varustetut). Tarkoituksena oli vain esitellä, että melkoinen määrä sukkia on tullut tikuteltua.

5 kommenttia:

Heikku kirjoitti...

Ohhoh, mahdoton määrä sukkia! Lahjan saajat on varmasati tyytyväisiä. Ja jo syyskuussa ensimmäiset lahjat valmiina... tuohon kun itsekin joskus pääsisi. :)

Liilapöllö kirjoitti...

Upea määrä sukkia ja kaikki vielä niin mukavan ja lämpöisen näköisiä, olet sinä kyllä hyvä pukin apulainen ollut :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos hirmuisen kauniista ja kerrasta oikean kokoisista sukista. Tuota onko näiden lanka millaista, että voiko koneessa pestä? katsos etten pilaa näitä niinkuin kröhöm kerran pääsi käymään.

-katri-

Anonyymi kirjoitti...

Ihana olet! kiitos! T. Laura, Lassi, Mari ja Esa

Hilmukka kirjoitti...

heikku: Joo, vähän innostuin. Harvoin noin aikaisin olen onnistunut ekat lahjat saamaan valmiiksi! Pakko nyt tunnustaa, että innostus jäi vähän päälle ja yksi sukanvarsi on jo puikoilla... ;)

Liilapöllö: Kiitos. :)

-katri-: Jes! Kerrankin oikean kokoiset. Pelkäsin jo, että tuli liian pienet. Vyötteen mukaan voi pestä normaalisti 40 asteessa. Kiva kuulla, että tykkäät.

Laura, Lassi, Mari ja Esa: Ihanille ihmisille on ihana tehdä villasukkia. :)