11.12.2013

Myyjäiset, joululahja sekä jouluntoivotus

Niin se vaan aika rientää. Viime viikonloppuna oli Wetterhoffin korttelijoulumyyjäiset joihin osallistuin jo kolmatta kertaa. Pienistä vastoinkäymisistä selvittiin (kojusta puuttui yhtenä päivänä katto ja sähköä emme saaneet mistään...), varpaat jäätyivät, mutta tunnelma oli mitä mahtavin. Taatusti menemme ensi vuonna uudestaan, myyjäiset tuovat itselleni ainakin sellaisen joulunodotusfiiliksen.
Yhden joululahjan voin teille jo esitellä, koska lahjan saaja on nämä jo nähnyt. Ompelin viime viikolla yhteensä kahdeksan tuolinpäälistä siskolleni. Toiveet olivat, että ne on pestävissä eivätkä olisi hirveän vaaleat. Kankaan valinta tuotti eniten päänvaivaa, koska Eurokankaasta ei löytynyt ihan sellaista, mitä alunperin lähdin hakemaan, mutta tuo sopii siskoni kotiin mielestäni hyvin. Pääliset olivat yllättävän yksinkertaiset ommella, eikä niihin kulunut hirveästi aikaa. Päälisissä on vetoketju, joten ne on helppo ottaa pois ja pestä. Lapsiperheessä tuo on aika tärkeä ominaisuus. Kaavan säästän, joten voin myöhemminkin ottaa tilauksia vastaan. Siskoni oli ainakin tyytyväinen lahjaansa ja nyt pääliset odottavat joulua.
On vielä pakko laittaa kuva meidän rappukäytävästä. Olimme Jäbän kanssa viime viikon äitiä auttelemassa ja kun viikonloppuna tulimme kotiin, vastassa oli jouluinen maisema ja joulukuusi. Jos tuo ei herätä joulufiilistä, niin ei sitten mikään! Rentoa joulunalusaikaa kaikille, yritetään stressata hillitysti.

Ei kommentteja: