23.7.2008

Teho-aamupäivä

Olen tällä hetkellä yksin kotona. Eilen äippä ja iskä lähtivät Itä-Suomeen päin moikkaamaan mummuni parasta kaveria (joka muuten osakseen sai myös apupupun :)). Viikonloppu ja alkuviikko on ollut todella synkkää. On satanut ja olo on ollut sen mukainen. En ole saanut mitään aikaiseksi. Tänään kun heräsin yksin suuressa talossa ja avasin verhot huomasin auringon paistavan täysin (siis TÄYSIN) pilvettömältä taivaalta. Ihanaa sääpirkot, olitte oikeassa! Ihanan lämmin päivä tiedossa.

Aurinko paistoi suoraan sisuskaluihini, koska sain heti aamusta kauhean tehokohtauksen. Pesin pari koneellista pyykkiä, siivosin autoani ja mikä parasta, tein sellaista mitä olen nyt kolme päivää meinannut tehdä: siivosin oman huoneeni, ompeluhuoneen ja siihen kuuluvat vessan ja eteisen. Ompeluhuone olikin härskissä kunnossa; talomme olivat vallanneet muurahaiset ja ne kipittelivät pitkin seiniä. Myrkkyä oltiin levitetty pariin kertaan ja nyt ne kaikki olivat kuolleina pitkin lattioita. Yök. Ainakin näki työnsä jäljen ja tiesi mistä on imuroinut.

Ruokaa en ole vielä saanut aikaiseksi tehdä ja kun sen muistin, tulikin aika kova nälkä... Tässä kuitenkin vähän eilisen saldoa pylpyröistä: tällä hetkellä niitä on kasassa 85. Harmaa lanka alkaa uhkaavasti loppua, tuskin saan haluamaani määrää enää yhdestä 150 g kerästä. Mutta on minulla kikka kolmonen vielä käyttämättä joten tuskin tässä ongelmaa tulee.Urakoinnin jälkeen päätin palkita itseni kirpparikierroksella. Tavaraa oli paljon, mutta mikä ihmisiin on mennyt! Laukut ja kengät maksoivat vähintään 20 euroa ja muutkin tavarat olivat hintaluokaltaan pilvissä. Katselin kummipojalleni nimpparilahjaa ja löysin lastenkirjoja. Ajattelin että näitä voisi ostaa parikin, näyttivät nimittäin euron arvoisilta. Mutta kappalehinta oli 5 euroa!! Huh hah hei... Onneksi tyhjin käsin ei tarvinnut lähteä, löysin emalisen kattilan kympillä. Tosi siistissä kunnossa ja varmasti tulen käyttämään!Nyt lähden tekemään ruokaa. Illalla Riihimäen poika tulee pitämään seuraa. <3

Onko kenelläkään muuten ideoita, mitä voisi antaa melkein 2 vuotiaalle pojalle nimpparilahjaksi? Asiaa helpottaa se, että pojalla on jo kaikkea; ei tarvitse vaatteita, ei leluja ja heidän kotinsa on pieni joten mitään täysin turhaa ei kannata ostaa. Pistäkää kommenttia, asialla on kiirus!

Ei kommentteja: